Melcisori cu telemea

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2009 | 7704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina neagra
  • 150 ml apa calduta
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita de sare
  • 100 gr telemea
  • 1 ou
  • parmezan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu telemea:

Se framanta un aluat din faina, drojdie, apa si sare. Se lasa la dospit, apoi se imparte in doua. Se intind doua foi dreptunghiulare, se presara telemeaua rasa amestecata cu albusul, apoi se ruleaza. Se taie bucati si se aseaza in tava pe hartie de copt. Se ung cu galbenusul si se presara cu parmezan ras. Se coc aprox 30 de minute la 180C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigei cu cascaval si telemea