Melcisori de pizza cu foietaj

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2016 | 4848 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj(400 g) congelat
  • cca. 150-200g telemea sau orice branza sarata
  • 4 linguri bulion
  • 2 linguri de apa
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 1 ou
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori de pizza cu foietaj:

Lasam aluatul la decongelat. Dam branza pe razatoarea mare, apoi facem un sos amestecand intr-un bol urmatoarele ingrediente: bulion, apa, oregano, sare si piper dupa gust.

Pe foaia de aluat distribuim tot sosul, apoi adaugam branza razuita. Rulam aluatul si formam o rulada pe care o taiem felii.

Eu am pus feliile intr-o tava de briose pentru a-si pastra forma, insa daca nu aveti o astfel de tava, le puteti pune intr-o tava normala tapetata cu hartie de copt.

Fiecare adancitura a tavii am uns-o cu ulei si am pus cate o bucata de hartie de copt.

Am asezat feliile si le-am uns cu ou batut.

Le-am dat la cuptorul preincalzit la foc mediu, aproximativ 20 de minute, pana cand s-au rumenit frumos,

Le-am lasat la racit, apoi le-am servit.

Delicioase! Le mai puteti adauga si sunca sau orice va place.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori de pizza cu foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

08.05.2016, 21:45

bun bun

RuxyRux 1

09.05.2016, 19:50

Excelenti draga mea

mihaelar63 1

15.05.2016, 01:00

Zic ca merg si-si , adica si la vin si la bere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inimioare de oua