Mic dejun in cuib

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2012 | 19309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • clatite(ou,faina,lapte,sare),
  • oua,
  • 1 ardei,
  • 2 catei usturoi,
  • 1 ceapa mica,
  • spanac(eu am avut congelat),
  • masline fara samburi,
  • cas sau branza,
  • piept de pui(salam,sunca,orice fel de carne),
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • putin ulei aromat (daca nu aveti ulei aromat,folositi unt),
  • putin unt,
  • patrunjel verde,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun in cuib:

Ungem o forma de yena sau termorezistenta cu unt. Pe fundul formei punem o clatita . Taiem ardeiul cubulete,usturoiul feliute,ceapa julien,le calim intr-o lingura de ulei sau putin unt Peste clatita,punem un strat cu piept de pui taiat cubulete sau fasii,peste cateva masline. Spanacul il calim si pe el in putin unt,dupa care il intindem peste masline. Peste spanac punem o felie de cas sau branza si spargem doua oua. Presaram putina sare,piper si boia si dam forma la cuptor pana este facut oul. Decoram cu patrunjel verde si servim. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun in cuib" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate de gasca si rata