Mic dejun traditional de sezon

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2016 | 4399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 300 gr telemea de vaca
  • 2 hasme( ceapa rosie lunguiata)
  • Sunca de casa
  • Zeama de varza ( Moare cum se spune in Ardeal )
  • Ardei capia
  • Rosii cherry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun traditional de sezon:

  • Cartofii ii spalam bine si ii punem la copt necuratati de coaja.
  • Ii testam cu furculita, cand sunt facuti intra furculita usor.
  • Restul ingredientelor se aranjeaza frumos pe platou.
  • Moarea o punem in carafa si fiecare serveste aleatoriu.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga la platou toba, carnati de casa fripti, caltabos..

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun traditional de sezon" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (24)

Rocsi 1

10.01.2016, 20:50

Eu ma multumesc cu doi cartofi copti

Gicuta 1

11.01.2016, 09:29

Astazi iau micul dejun la tine

Rahela Velicu 1

12.06.2021, 08:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua vopsite ecologic