Midii in sos de unt si vin cu ceapa si usturoi

de Bya Ralu in Peste, 22 Ian 2013 | 6003 vizualizari

 

Midiile sunt bune in orice combinatie,eu le ador!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de midii congelate
  • unt(50 g )
  • 1 ceapa alba mica
  • 3 catei de usturoi
  • praf de paella,boia dulce,piper,fulgi de chilli
  • vin alb
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midii in sos de unt si vin cu ceapa si usturoi:

Midiile se scot din timp din congelator si se lasa cateva ore sa se decongeleze.Intr-o tigaie wok se pune untul,usturoiul strivit,si midiile,cateva minute dupa care asezonam cu,condimentele de mai sus,si adaugam ceapa taiata feliute subtiri.Se stropeste cu vinul alb,iar cand sunt gata se pune mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Midii in sos de unt si vin cu ceapa si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plachie de peste