Am ales varianta cea mai simpla si mai putin " costisitoare" zic caci carnea nu este deloc ieftina , stiti cum se spune: cea mai buna leguma este carnea de porc....Este un fel de mincare 2 in 1 si tare , tare buna, o recomand cu mare drag in caz ca nu va dor genunchii de cartofi hi..hi
Cartofii se curata, se spala si se taie in patru sau sase( depinde de marime), ceapa si ardeiul se curata, se spala si se toaca marunt, carnea se portioneaza bucati( ca la gulas)se spala si se absoarbe apa cu un prosop absorbant.
Intr-o cratita( a mea 4, 5 l) se pune ceapa, ardeiul si uleiul cu 100 ml apa la calit,cind ceapa primeste o culoare aurie se adauga boiaua si carnea si lasam 10 minute impreuna cu ceapa apoi adaugam supa de oase sau legume (ce aveti la indemina) adaugam foaia de dafin sare, piperul si delicatul, acoperim si lasam sa fiarba la foc mic 20 minute dupa care adaugam cartofi si lasam sa fiarba inca 20 minute.
Inainte de a lua de pe foc mai potrivim de sare daca este cazul si asezonam cu funze de telina.Mincarica este gata pentru a putea fi servita.Pofta sa aveti si de preparat si de mincat v-o recomand cu drag fiindca este foarte gustoasa si satioasa.
Sa va fie de bine!
1
Linga este bine venita muratura de orice fel
2
Salatele proaspete sunt si mai bine venite
3
Cine doreste poate adauga si un picut de smintina la servit