Mini bruschete cu rosii si ierburi aromate la cuptor

de Rahela Velicu in , 12 Iul 2018 | 2760 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 6-7 rosii
  • 3 catei de usturoi
  • amestec de ierburi de gradina de la Delikat
  • cimbrisor de la Delikat
  • busuioc verde
  • sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini bruschete cu rosii si ierburi aromate la cuptor:

Aluatul de foietaj il lasam la dezghetat. Il portionam in patrate de marimea dorita.

Rosiile le taiem cuburi, usturoiul il tocam cat mai marunt sau il dam pe razatoarea mica si il adaugam peste rosii. Adaugam sare, cimbrisor, busuioc tocat marunt si ierburile de gradina. 

Punem pe fiecare patrat de foietaj salata de rosii si dam la cuptorul preincalzit, la 200 de grade C, pentru 20 -25 de minute.

 

TIPS-URI

1

Sunt foarte gustoase reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini bruschete cu rosii si ierburi aromate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă