Mini pateuri cu branza sarata

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2017 | 4447 vizualizari

 

Sunt foarte bune, gustoase, usor de facut si excelente pentru mese festive!

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 200 g branza sarata
  • 1 ou
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingura de apa/lapte
  • susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pateuri cu branza sarata:

Branza sarata o dam pe razatoare mica si o amestecam cu oul.

Aluatul de foietaj il intindem putin, il taiem in 2 pe lungime, apoi il ungem cu galbenusul de ou amestecat cu apa/lapte.

Umplutura de branza o asezam pe marginea dreptunghiurilor, sa fie uniforma, apoi rulam usor pana obtinem un rulou.

Asezam rulourile obtinute, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem din nou pe fiecare cu galbenusul de ou amestecat cu apa/lapte, iar cu un cutit bine ascutit le crestam pe jumatate pentru a se coace uniform si pe interior. Presaram deasupra susan si le bagam la cuptor pentru 40-45 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pateuri cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]