Mini pateuri cu cascaval si branza de oaie

de Constelatialeu in Dulciuri, 13 Apr 2015 | 10153 vizualizari

 

Ceva cald si repede de facut

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foitaj
  • 80 g cascaval
  • 60 g branza de oaie
  • 2 albusuri de ou
  • 1 galbenus de ou pentru uns
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pateuri cu cascaval si branza de oaie:

Intindel aluatul foitaj, dupa ce a fost lasat sa se dezghete la temperatura camerei.

Impartim aluatul in patratele mici, cca 40 mi-au iesit.

Apoi radem branza si cascavalul si le framantam cu cele 2 albusuri.

Apoi asezam pe fiecare patratel din umplutura.Ungem marginile cu apa, apoi pliem in forma de triunghi si cu o furculita apasam marginile sa nu se dezlipeasca.

Ungem fiecate triunghi cu galbenus de ou si bagam tava la cuptorul preincalzit,cca 15-20 minute, pana incep sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pateuri cu cascaval si branza de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

anca_rm 1

15.04.2015, 08:41

cald rapid si gustos

miki_a 1

15.04.2015, 08:54

delicioase

reisnaor_2006 1

21.04.2015, 15:04

astea sunt perfecte

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pateuri cu branza dulce