Morun la gratar

de ianculubita in Peste, 6 Mai 2011 | 16005 vizualizari

 

La noi la Galati,este un loc amenajat de primarie,unde vin moldovenii de peste Prut cu tot felul de marfuri;intr-o zi am gasit fileuri de morun;pofta a fost mare,dar nestiind cum sa-l fac,l-am pus pe gratar;nu va imaginati ce carne gustoasa are;

 

INGREDIENTE

  • 1bucata de morun
  • 1lamaie
  • 2linguri ulei de masline
  • sare,piper
  • sos de hrean
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Morun la gratar:

Am spalat pestele,l-am uscat cu un prosop de bucatarie,l-am condimentat,am pus peste el zeama de la 1/2lamaie,uleiul de masline,i-am facut putin "masaj"dupa care l-am lasat 10-15min;l-am pus pe gratarul de tefal,si l-am servit cu sos de hrean(hrean ras pe razatoare si amestecat cu 2linguri de smantana si sare)

Daca ti-a placut reteta noastra "Morun la gratar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

ianculubita 1

12.05.2011, 17:24

Fetelor,este pentru prima data cand savurez si eu o bucata de morun;daca aveti ocazia si gasiti,nu ve-ti regreta aceasta bucata de peste,carne;eu,l-am pus pe gratar,pentru ca nu am stiut o alta reteta

mihaelar63 1

12.05.2011, 17:37

Sunt trista si neconsolata , ce-as mai prinde si eu un transport de acesta de delicatese

babi5 1

26.11.2014, 20:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stiuca si legume in vin alb