Morun la tava

de mihaelar63 in Peste, 16 Dec 2014 | 23214 vizualizari

 

Morunul un soi de peste foarteeee urat , dar pe cat de urat , atat de gustos . Daca-l intalniti sa nu va descurajati si sa-l ademeniti in tava voastra :D

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg inele de morun
  • 500 gr rosii cherry
  • 100 ml ulei masline
  • 1 lingurita boia rosie de ardei
  • 1 lingurita pudra de ghimbir
  • 8 catei usturoi
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Morun la tava:

Pestele se spala si  se condimenteaza cu sare , ghimbir si boia .

Se aseaza intr-o tava si se stropeste cu ulei de masline .

Rosiile se spala.

In mijlocul fiecaruia inel de morun se pune cate o rosioara .

Cateii de usturoi  se curata si se pun in tava printre bucatile de peste .

Dati tava la cuptor 30 minute pana cand pestele se rumeneste .

La sfarsit cu o lingura redistribuiti deasupra  uleiul scurs [ pentru aspect ].

Serviti cu mult patrunjel verde .

TIPS-URI

1

Sfat pentru tinerele gospodine : Lasati sotul sa curete pestele :D

2

La peste merge bine un vin alb demi-sec .

Daca ti-a placut reteta noastra "Morun la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Teo 1

06.01.2015, 20:52

Daca pestele a fost urat,cu asa decor,tocmai bun de mancat...!

Panacris 1

18.08.2015, 08:53

Rahela Velicu 1

02.11.2016, 19:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dorada in crusta de sare