Morun la tava

de mihaelar63 in Peste, 16 Dec 2014 | 23314 vizualizari

 

Morunul un soi de peste foarteeee urat , dar pe cat de urat , atat de gustos . Daca-l intalniti sa nu va descurajati si sa-l ademeniti in tava voastra :D

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg inele de morun
  • 500 gr rosii cherry
  • 100 ml ulei masline
  • 1 lingurita boia rosie de ardei
  • 1 lingurita pudra de ghimbir
  • 8 catei usturoi
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Morun la tava:

Pestele se spala si  se condimenteaza cu sare , ghimbir si boia .

Se aseaza intr-o tava si se stropeste cu ulei de masline .

Rosiile se spala.

In mijlocul fiecaruia inel de morun se pune cate o rosioara .

Cateii de usturoi  se curata si se pun in tava printre bucatile de peste .

Dati tava la cuptor 30 minute pana cand pestele se rumeneste .

La sfarsit cu o lingura redistribuiti deasupra  uleiul scurs [ pentru aspect ].

Serviti cu mult patrunjel verde .

TIPS-URI

1

Sfat pentru tinerele gospodine : Lasati sotul sa curete pestele :D

2

La peste merge bine un vin alb demi-sec .

Daca ti-a placut reteta noastra "Morun la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de macrou(retete mamei)