Mousse cu ciocolata alba

de danakarin in Dulciuri, 15 Mar 2014 | 5332 vizualizari

 

Rapid si bun!

 

INGREDIENTE

  • 50 g de ciocolata alba
  • 200 ml de smantana pentru frișca
  • un gălbenuș
  • Fructe de pădure proaspete sau congelate după plac
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse cu ciocolata alba:

Ciocolata se topeste foarte incet intr-un vas pe aburi (deasupra unei oale in care fierbe apa) amestecand continuu. Ciocolata nu trebuie sa fie fierbinte, nici măcar caldă, dar cremoasă. Separat se bate frisca si se amesecă, cu grijă,  cu galbenușul. Se toarnă apoi incet peste ciocolata topită, amestecand incet cu lingura. 

Se toarnă în cupe de sticlă și se ornează cu capșuni sau alte fructe de pădure și se pune la rece pentru cel puțin 3 ore.   

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse cu ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Tort cu margarete