Mousse de ciocolata cu frisca

de rena in Dulciuri, 18 Mar 2014 | 13700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 250 gr.ciocolata
  • 250gr.frisca lichida
  • 70gr.zahar
  • un pachet biscoturi de sampanie
  • o lingurita de cafea ness
  • frisca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de ciocolata cu frisca:

Batem albusurile cu un praf de sare sa devina tare ca pt. bezea.

Batem frisca lichida paina devine aproximativ tare.

Punem ciocolata sa se topeasca la baie marina.

Batem galbenusurile cu zahar pina se deschid la culoare apoi turnam peste galbenusuri ciocolata topita si amestecam repede,adaugam si frisca.

Punem albusurile batute bezea si amestecam usor cu spatula.

Cu apa calduta dizolvam cafeaua ness,inmuiem cite un biscot si il rupem punandul la fundul paharului, adaugam mousse iar biscot si apoi frisca.

Le punem la rece cel putin 2 ore.

Decoram cu ce ne place.

Spor si pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de ciocolata cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]