Mousse de ton pe crostini de paine de secara

de GretaRachita in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2014 | 6801 vizualizari

 

Imi place diversitatea. Imi place sa am de unde sa aleg si sa am libertatea de a alege. Imi place s aincerc, sa schimb, sa gust, sa experimentez...de aceea iubesc tot ceea ce se poate numi finger food...iti ofera libertate de alegere, iti dau posibilitatea de a gusta si de a analiza. Din colectia mea de finger food astazi propun crostini de paine de secara cu mousse de ton

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine integrala din secara
  • 100 g ton in conserva fara ulei
  • 100 g branza moale (de tipul celor ce
  • se intind pe paine- Almette, Philadelphia, etc) capperi sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse de ton pe crostini de paine de secara:

Amestecam bine tonul cu branza si putina sare. Taiem painea in patratele si ajutandune cu 2 lingurite formam bilute de mousse de ton pe care le asezam deasupra crostinilor. 

Pe fiecare biluta punem cate o boaba de cappero. ostini. 

Sunt simpli dar de un mare efect. Gustul de ton se imbina foarte bine cu branza proaspata si cu gustul de secara. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de ton pe crostini de paine de secara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]