Mozzarella de casa (varianta rapida)

de _Alina_ in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2012 | 7871 vizualizari

COMENTARII (18)

Rocsi 1

21.06.2012, 10:45

mena29 1

21.06.2012, 10:49

Esti o harnicuta!

_Alina_ 1

21.06.2012, 11:21

Rocsi

_Alina_ 1

21.06.2012, 11:21

Multumesc Mena

angyb 1

21.06.2012, 13:04

alinutzika 1

21.06.2012, 13:25

ador mozzarela

Lau 1

21.06.2012, 13:31

felicitari

laura_n 1

21.06.2012, 14:15

super, felicitari!

Alinutza80 1

21.06.2012, 14:34

buna

_Alina_ 1

21.06.2012, 15:26

Angy
Alinutza

Poliana 1

21.06.2012, 15:49

ce bine arata, foarte faina reteta asta!

_Alina_ 1

21.06.2012, 18:59

Multumesc Poliana!

_Alina_ 1

21.06.2012, 19:36

esti o scumpa Poliana

Sim0na 1

21.06.2012, 20:04

Chiar vroiam sa intreb ce fel de lapte (vaca, oaie) ai folosit, dar am vazut la tips
Foarte faina reteta! Trebuie incercata.

mamaieelena 1

21.06.2012, 20:36

ce cantitate de branza a iesit?din cei 7,5 l de lapte??

_Alina_ 1

21.06.2012, 20:55

Merci Simona!

_Alina_ 1

21.06.2012, 21:00

Mamaie sincer nu am cantarit, dar ochiometric cred ca au fost vreo 600-700 g. De regula iese aproximativ 10 % din cantitatea de lapte folosita!

Anett 1

22.12.2014, 14:58

suuuuuper!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi la cuptor cu bacon si parmezan