Mozzarella in caleasca

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2010 | 9294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 sardele din conserva
  • 250 g mozzarella
  • 2 oua
  • 5 linguri lapte
  • 60 g unt moale
  • 8 felii de paine toast
  • sare
  • ulei ptr prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mozzarella in caleasca:

Se taie marunt pestele. Se scurge mozzarella si se taie in felii uniforme.

Se bat bine ouale cu laptele si putina sare. Se amesteca untul cu pestele.

Se indeparteaza coaja de la feliile de paine, apoi se ung feliile cu crema de sardele.

Se pun feliile de mozzarella pe 4 felii de paine, se aseaza celelalte felii deasupra, apoi se taie sandviciurile in doua, pe diagonala.

Se pun sandviciurile intr-un vas adanc, se toarna deasupra amestecul cu oua si se lasa sa stea pana absorb lichidul, timp in care se intorc o data.

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare, se pun sandviciurile in aceasta si se prajesc pe ambele parti, pana devin crocante. 

Se scot sandviciurile cu o paleta pe un servet de bucatarie, apoi se servesc ca aperitive sau sandviciuri calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mozzarella in caleasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

rivka 1

03.08.2010, 21:03

ce super sunt! oare nu se pot face si in aparatul de sandwichuri?

VERONICA2607 1

09.03.2012, 19:19

superbe...

Angelina_Elena 1

20.07.2013, 20:49

Minunata!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu branza sarata