Mozzarella in caleasca

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2010 | 9423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 sardele din conserva
  • 250 g mozzarella
  • 2 oua
  • 5 linguri lapte
  • 60 g unt moale
  • 8 felii de paine toast
  • sare
  • ulei ptr prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mozzarella in caleasca:

Se taie marunt pestele. Se scurge mozzarella si se taie in felii uniforme.

Se bat bine ouale cu laptele si putina sare. Se amesteca untul cu pestele.

Se indeparteaza coaja de la feliile de paine, apoi se ung feliile cu crema de sardele.

Se pun feliile de mozzarella pe 4 felii de paine, se aseaza celelalte felii deasupra, apoi se taie sandviciurile in doua, pe diagonala.

Se pun sandviciurile intr-un vas adanc, se toarna deasupra amestecul cu oua si se lasa sa stea pana absorb lichidul, timp in care se intorc o data.

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare, se pun sandviciurile in aceasta si se prajesc pe ambele parti, pana devin crocante. 

Se scot sandviciurile cu o paleta pe un servet de bucatarie, apoi se servesc ca aperitive sau sandviciuri calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mozzarella in caleasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (23)

rivka 1

03.08.2010, 21:03

ce super sunt! oare nu se pot face si in aparatul de sandwichuri?

VERONICA2607 1

09.03.2012, 19:19

superbe...

Angelina_Elena 1

20.07.2013, 20:49

Minunata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu unt si marar