Mozzarella pane la cuptor cu salata calda de linte cu ceapa caramelizata

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2015 | 4149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 grame mozzarella
  • 1 albus de ou
  • 1 lingura de faina
  • 2 linguri pesmet amestecat cu sare/piper
  • 1 conserva de linte
  • 2 cepe rosii taiate julienne
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mozzarella pane la cuptor cu salata calda de linte cu ceapa caramelizata:

Mozzarella se taie felii, care se tavalesc prin faina, apoi albus de ou, pesmet si din nou albus de ou si pesmet. 

Se aseaza intr-o tava care se introduce in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius pentru 10-15 minute, introcandu-le pe cealalta parte pe la jumatatea timpului. 

Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei de masline si se agauga ceapa. Se gateste la foc mic, amestecand frecvent pana cand aceasta devine dulce si s-a inmuiat, aproximativ 15-20 de minute. La final, se adauga lintea din conserva, clatita in prealabil sub jet de apa rece pentru indepartarea excesului de sare.

Se condimenteaza si se amesteca pentru omogenizare, lasand-o pe foc inca 3-4 minute. 

Se servesc feliile de mozzarella pane impreuna cu salata calda de linte si ceapa caramelizata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mozzarella pane la cuptor cu salata calda de linte cu ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]