Mucenici cu cacao

de liana_geicu in Dulciuri, 9 Mar 2010 | 13755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aprox 600 ml apa
  • 200 g covrigei vanilati
  • 10 linguri zahar
  • 3-4 linguri cacao
  • 100 g nuca 
  • scortisoara
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mucenici cu cacao:

Se fierbe apa cu zaharul pana cand da in clocot; se da jos de pe foc si se adauga cacaoa, praful de scortisoara si esenta de rom. Apoi se adauga si covrigeii (intregi sau dupa preferinta rupti) si nuca maruntita.

Se lasa sa mai dea cateva clocote astfel incat sa se inmoaie covrigeii. Se stinge focul si se pune un capac peste ca sa se mai umfle covrigii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mucenici cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 38 %
239.99 lei
149.99 lei

COMENTARII (6)

liana_geicu 1

16.03.2010, 19:40

Mie nu imi plac mucenicii aia la punga pentru ca atunci cand sunt fierti devin cocosi si am o retinere in a-i manca, de aceea prefer sa fac din covrigei!

Georgia 1

17.03.2010, 09:06

Si eu am facut intr-un an mucenici din covrigei, dar nu am pus cacao si au iesit f.gustosi, mai ales dupa ce s-au umflat bine covrigeii si au capatat gustul bun din zeama.
O sa incerc o data si cu cacao, nu are de ce sa nu fie buni la gust.

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]