Mujdei pufos

de mihaelar63 in Sosuri, 12 Ian 2018 | 6666 vizualizari

 

 In ultimul timp am schimbat reteta la mujdeiul casei. Prima data am avut pe langa mine o sticla cu apa minerala si am adaugat. Apoi am adoptat metoda de preparare, renuntand la smantana. Am obtinut un mujdei pufos, cu consistenta si cu gust mai delicat.

 

INGREDIENTE

  • 10 catei usturoi curatati
  • 50 ml ulei
  • 50 ml lapte
  • 50-100 ml apa minerala
  • sare roz de Himalaya
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mujdei pufos:

  1. Usturoiul se da prin presa de usturoi.
  2. Frecati cu ajutorul unei lingurite usturoiul cu sare si ulei.
  3. Adugati laptele si omogenizati.
  4. Se amesteca totul cu apa minerala
  5. Gustati si sarati daca mai este nevoie.
  6. Daca doriti ca mujdeiul sa fie mai subtire sau este prea sarat, mai puneti putina apa minerala.
  7. Lasati preparatul sa se odihneasca 10 minute.
  8. Dupa acest timp, veti observa ca mujdeiul este mai gros, mai pufos si a capatat consistenta.

TIPS-URI

1

Folositi mujdeiul la preparat de peste, la preparate la gratar: carne sau legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei pufos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi cu miere de albine