Muratura de ardei rosu copt

de nadina73 in Conserve, 20 Apr 2010 | 6021 vizualizari

 

super buni,,mie imi plac la nebunie

 

INGREDIENTE

  • ardei rosu gras
  • sare mare
  • otet 2 linguri
  • ulei masline 2 linguri
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingurita sare fina
  • putina apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muratura de ardei rosu copt:

Se spala ardeii bine si se prajesc pe plita apoi se pun intr-un vas acoperiti si cu sare mare pe ei sa se inmoaie bine si se curata foarte bine pe urma

Dupa ce s-au racit si se curata se pun intr-un vas apoi se face un sos (zeama)din otet,ulei de maline ,zahar -optional si sare si se amesteca bine dupa care se pune peste ardei

se lasa asa ,eventual taiati daca doriti ardei pe mijloc sa patrunja mai bine zeama in ei

Este una dintre muraturile mele preferate,sotului meu ii plac dar fara zahar,eu pun chiar o idee de zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Muratura de ardei rosu copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

nadina73 1

23.04.2010, 15:31

mersi mult madi sa sti ca o sa fac imi place ideia

nadina73 1

23.04.2010, 15:32

multumesc rocsi

rivka 1

07.05.2010, 20:59

de cand am ajuns in tara mananc zilnic numai ardei de astia facuti asa si fasole frecata
ar fii cazul sa ma opresc si sa mai mananc si altceva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti in otet