Musaca (2)

de Lau in Mancaruri cu carne, 23 Feb 2012 | 3142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 50 g unt
  • lapte
  • 1 ou
  • sare
  • 500 g carne tocata
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de ardei
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • 100 ml lapte
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca (2):

Se curata cartofii si se pun la fiert. Cand au fiert facem un piure, adaugand untul, laptele si oul. Potrivim de sare si dam deoparte.

Calim ceapa, adaugam morcovii dati prin razatoare, lasam sa se caleasca putin, adaugam pasta de ardei si carnea, lasam putin dupa care adaugam putina apa si lasam pe foc cca 10 min, potrivim de sare si condimente dupa gust.

Batem ouale, adaugam smantana si laptele

In tava unsa cu unt, adaugam un strat de cartofi, compozitia de carne, putin din amestecul de ou, cartofi, amestecul de ou,c ascaval dat prin razatoare. Dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos.

Noi am servit cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi