Musaca de vinete si dovlecei cu frisca

de Dea_Dea in Porc, 31 Aug 2013 | 6464 vizualizari

 

Reteta inventata pe moment cu ce aveam prin frigider :)) Nu am avut destula smantana si am pus frisca lichida, a iesit minunata!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 300 gr pulpa de porc tocata
  • 2 linguri de pasta de rosii
  • 150 ml apa
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri frisca lichida
  • 1 ou
  • 150 gr cascaval
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de vinete si dovlecei cu frisca:

Tocam ceapa si punem la calit cu carnea, se lasa pana carnea isi schimba culoarea.

Se adauga pasta de rosii, sare , piper, 150 ml apa si se lasa la fiert pana se leaga.

Se taie vanata, dovlecelul si ardeiul felii.

In vas de yena punem un rand de felii de vanata, un rand de felii de dovlecel si ardeiul.

Se pune carnea, iar deaupra se pune iarasi vanata si dovlecel. Se acopera cu capa si se da la cuptor 20-30 min la foc potrivit .

Se scoate si se pune peste oul amestecat cu smantana si frisca , iar desupra cascaval ras, Se mai da la cuptor inca 15 min sa se rumeneasca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de vinete si dovlecei cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc sibian