Musaca de vinete si dovlecei cu frisca

de Dea_Dea in Porc, 31 Aug 2013 | 6695 vizualizari

 

Reteta inventata pe moment cu ce aveam prin frigider :)) Nu am avut destula smantana si am pus frisca lichida, a iesit minunata!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 300 gr pulpa de porc tocata
  • 2 linguri de pasta de rosii
  • 150 ml apa
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri frisca lichida
  • 1 ou
  • 150 gr cascaval
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de vinete si dovlecei cu frisca:

Tocam ceapa si punem la calit cu carnea, se lasa pana carnea isi schimba culoarea.

Se adauga pasta de rosii, sare , piper, 150 ml apa si se lasa la fiert pana se leaga.

Se taie vanata, dovlecelul si ardeiul felii.

In vas de yena punem un rand de felii de vanata, un rand de felii de dovlecel si ardeiul.

Se pune carnea, iar deaupra se pune iarasi vanata si dovlecel. Se acopera cu capa si se da la cuptor 20-30 min la foc potrivit .

Se scoate si se pune peste oul amestecat cu smantana si frisca , iar desupra cascaval ras, Se mai da la cuptor inca 15 min sa se rumeneasca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de vinete si dovlecei cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]