Muschi de porc in sos

de Rocsi in Porc, 19 Ian 2011 | 7024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr muschiulet de porc
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • jumatate cutie  rosii in sos tomat(cutia are 400 gr,deci 200 gr puneti)
  • 1 lingura faina alba
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • ulei
  • patrunjel verde
  • 4-5 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc in sos:

Muschiuletul de porc il taiem bucatele mai marisoare.

il spalam si il tamponam cu niste servetele de bucatarie,pentru surplusul de apa.

intr-o oala punem putin ulei.

turnam si carnea acolo si o rumenim putin pe ambele parti.

punem 1 cana si jumatate de apa(sau doua),condimentam cu putina sare si piper si lasam sa fiarba ,la foc potrivit,oala fiind acoperita cu un capac.

ceapa o curatam si o tocam maruntel.

morcovul il curatam si il taiem rondele.

rosiile le maruntim .

cand carnea a fiert cam pe jumatate ,adaugam ceapa,morcovul si rosiile taiate.

lasam sa fiarba in continuare pana carnea si legumele sunt fierte bine.

faina o desfacem in putina apa,apoi o turnam in tigaie,printr-o strecuratoare.

invartim repede pentru a nu se face cocoloase.

la urma punem si putina boia de ardei si usturoiul pisat.

mai dam 2-3 clocote si inchidem aragazul.

patrunjelul il spalam,indepartam cozile si il tocam marunt.

acesta il presaram deasupra mancarii.

 

TIPS-URI

1

daca nu folositi rosii in sos tomat,si folositi rosii din aste la kg,atunci puneti si pasta de tomate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc “en pappiotte” servit cu ciupercute umplute si sos de vin