Muschi de porc in vin rosu

de Alina26 in Porc, 13 Sep 2013 | 8412 vizualizari

 

Imi pare rau ca nu am avut o poza mai reusita..:(:(:(((......poate ca aspect nu arata prea bine,:( ...dar va garantez ca e foarte gustoasa si frageda. :)

 

INGREDIENTE

  • 1kg de muschi de porc
  • 500 ml vin rosu
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 tulpina de telina alba/verde
  • 1 catel de usturoi
  • 1 crenguta de salvie
  • 4 lg ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc in vin rosu:

1.Am spalat carnea,am legat-o si am frecat-o cu sare si piper.

2.Am pus o oala la incins cu ulei de masline,am spalat si am taiat mai mare  legumele si le-am prajit.Cand s-au prajit,am pus carnea si am prajit-o pe toate partile.

3.Am adaugat vinul,am lasat 3 minute sa se evapore alcolul,apoi am lasat la foc mic,timp de doua ore.

4.Am scos carnea si am lasat ca vinul sa scada,dupa care legumele,le-am dat prin blander pana s-a format un sos.Am potrivit de sare.

5.Am taiat carnea felii si am servit cu sosul de vin rosu.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Daca credeti ca nu ajunge vinul,puteti adauga si un pahar de apa.

2

Puteti manca cu o garnitura de cartofi natur,sau cartofi la coptor,cu salata......cu ce va place mai mult.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc in vin rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc invelit in bacon si umplut cu carnat