Muschi de porc la tava

de nico15 in Porc, 30 Apr 2011 | 5930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati muschi de porc - aproximatix 650-700 g
  • 150-170 g de slaninuta afumata
  • 4 catei de usturoi
  • 1 cub delicat
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 2-3 fire usturoi verde
  • arpagic
  • vin alb
  • cimbru
  • sare, piper
  • ulei
  • o frunza de dafin
  • 100 ml vin alb sec  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc la tava:

Se ia fiecare bucata de muschi in parte, se fac mici incizii in care se vor introduce bucatele de sunculita si catei de usturoi taiati in jumatati sau sferturi.

Se unge bine cu ulei.

Se vor adauga alte feliute de sunculita(bacon taiat longitudinal) ,se presara cimbru, sare piper si un cubulet de delikat.

Se curata si se taie un morcov longitudinal, se adauga pe bucatile de muschi rondele de rosii precum si ceapa si usturoiul verde, se adauga si cateva bucati de arpagic, se sareaza, pipereaza.

Se adauga frunza de dafin ..

Se adauga vinul si putina apa si se da la cuptor 35-40 de minute.

 
Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
pulpa de porc in foi de varza acra