Muschi de porc la tava

de alilianaa in Porc, 3 Ian 2016 | 3933 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,200 g muschi de porc
  • o lingurita unt
  • sare
  • o ceasca ulei
  • 2-3 foi dafin
  • un varf de lingurita de cimbru
  • 7-8 catei de usturoi
  • 7-10 boabe de piper
  • apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc la tava:

Muschiul de porc se curata de pielite, grasime nefolositoare etc. Cu varful cutitului realizam niste,, copci" in care introducem cate un catel de usturoi, Ungem bine muschiul cu sare, unt, cimbru. Intr-o tigaie punem putin ulei la incins. Cand este gata, punem carnea. Lasam carnea cate 2-3 minute pe fiecare parte pana face o crusta. Transferam carnea intr-o tava, adaugam uleiul din tigaie peste carne in tava, punem foi de dafin , piper boabe, cativa catei de usturoi, putin ulei ( daca mai este nevoie) si apa. Pret  de o ceasca si jumatate ( cca 200 ml). Daca vi se pare mult,puneti mai putina. Am introdus tava la cuptor si am lasat-o 15 minute, dupa care scoatem carnea si o rasucim putin, avand grija sa o stropim cu sucul din tava. Mai lasam si tava la cuptor pentru 30-de minute si oprim aragazul. 

Se taie felii si se serveste dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

04.01.2016, 19:05

Bun si satios!

reisnaor_2006 1

04.01.2016, 20:19

o bunatate

alilianaa 1

04.01.2016, 20:20

multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu rasol afumat de porc