Muschi de porc umplut cu crema de leurda

de silvi0ara in Porc, 1 Feb 2012 | 4131 vizualizari

 

Sa nu ma intrebati de unde am leurda.Va zic eu,de asta vara.Cum eu nu am putut posta retete mult timp,acum se pare ca le vine randul.

 

INGREDIENTE

  • 2 bc muschi de porc
  • 1 legatura leurda
  • 200g crema de branza
  • sare si piper
  • Prntru sos:
  • 200ml smantana pentru gatit
  • 200g ciuperci
  • 2-3 fire leurda 

             

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc umplut cu crema de leurda:

Se ia muschiul, se taie pe lungime si se bate usor sa nu il stricam. Asezonam cu sare si piper.

Amestecam crema de branza cu putina sare,piper si leurda taiata marunt. Asezam pe lungimea muschiului crema, apoi il rulam si il legam cu sfoara alimentara. Luam o folie de aluminiu, o ungem cu putin ulei, presaram sare si piper si il infasuram bine, iar capetele le strangem bine. Asezam rulada intr-o tava si dam la cuptrorul preancins pentru 35-40 de minute.

Cat timp se face carnea pregatim un sos simplu.Taiem ciupercile si le calim in putin ulei, iar cand s-a evaporat toata apa lasata de ciuperci, adaugam smantana si firele de leurda tocate marunt. Le servim impreuna cu o garnitura de orez .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc umplut cu crema de leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc umplut cu branza de capra si curmale,cu orez basmati si sos picant cu muguri de pin