Muschi la cuptor cu ceapa verde si ciuperci

de Rocsi in Porc, 31 Mai 2011 | 9468 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr muschi de porc degresat
  • 1 borcanel ciuperci intregi
  • 3-4 cepe verzi
  • 1 rosie
  • 3-4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 2 foi de dafin
  • 1 canita mica suc de rosii
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi la cuptor cu ceapa verde si ciuperci:

Muschiuletul il spalam bine,il tamponam cu niste servete de bucatarie de surplusul de apa,apoi il taiem bucati.

ceapa o curatam ,o spalam si o taiem rondele.

ciupercile le spalam bine,si daca sunt mai mari le taiem in doua sau patru bucati.

usturoiul il curatam si il spalam,apoi il taiem in doua.

rosia o spalam si o taiem felii.

ungem un vas yena cu putin ulei.

punem carnea in vas,iar deasupra o condimentam cu sare,piper si boia de ardei.

amestecam carnea bine,cu mainile,pentru ca toate condimentele sa se omogenizeze.

apoi punem ciupercile,ceapa taiata,usturoiul si feliile de rosii.

deasupra presaram si foile de dafin rupte bucatele.

sucul de rosii il amestecam cu putin apa si ii dam drumul in vas.

punem vasul in cuptor si il lasam acolo pana ce carnea este bine patrunsa.

Sa aveti pofta!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi la cuptor cu ceapa verde si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana cu pulpa de porc si ciuperci