Muşchiuleţ de porc cu orez

de diaconta in Porc, 10 Iun 2012 | 5448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un muschiulet de porc
  • O ceapa uscata
  • O ceapa verde
  • 2 morcovi
  • O rosie
  • Ardei kapia rosu
  • Cateva ciuperci(galbiori)
  • Sare
  • Piper
  • Boia de ardei dulce
  • Usturoi granulat
  • Ulei
  • Patrunjel
  • Pentru garnitura am folosit orez prefiert Panzani
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchiuleţ de porc cu orez:

Muschiuletul se taie bucati.

Intr-o cratita  calim ceapa cu putin ulei.Punem si morcovii taiati rondele.Luam cratita de pe foc,punem boiaua,amestecam si punem iarasi pe foc.Adaugam bucatile de carne.Le prajim pana cand se deschid la culoare.Condimentam si punem apa cat sa acopere carnea.Cand carnea este aproape fiarta,punem ardeii,rosia si ciupercile.Ciupercile mele au fost deja prajite.

La final adaugam verdeata.

 

Orezul il punem la fiert in apa cu sare timp de 6 minute.Il scurgem de apa si se poate servi.

 

Poftă bună !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchiuleţ de porc cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

diaconta 1

12.06.2012, 12:50

Sim0.imi pare rau ca ti-am creat neplaceri

Bya Ralu 1

14.06.2012, 15:06

ce fain ti-a iesit muschiuletul

diaconta 1

14.06.2012, 21:36

Gurita,multumesc
noua ne place carnea asa cu sos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu carne de porc