Muschiulet de porc cu verdeturi

de Irina in Porc, 28 Iul 2014 | 4145 vizualizari

 

Nu stiu daca sa ii spun muschiulet in crusta de ierburi, ca ierburi i-am pus, dar nu destule incat sa formeze o crusta, asa ca l-am lasat...muschiulet cu verdeturi. :)

 

INGREDIENTE

  • 1muschiulet de porc
  • 1 lingura ulei de masline
  • busuioc
  • sovarf
  • cimbru
  • sare si piper
  • 50 ml vin rosu
  • ciuperci champignon
  • 2 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu verdeturi:

Am spalat muschiuletul si l-am uns cu ulei de masline.

Am scotocit in dulapiorul cu borcanele, de unde am ales cateva ierburi cumparate in primavara dintr-un targ. Au fost recoltate si uscate cu tot cu frunze si flori si au si acum un parfum pe care condimentele din magazine nu il cunosc...

Am imbracat carnea in cimbru, busuioc si sovarf si am condimentat-o cu sare si piper.

Am stropit-o cu putina apa si vin rosu si am pus-o la cuptor, la foc potrivit, cam 1h, 30 min. 

Drept garnitura am pregatit o mana de ciuperci mici champignon, pe care le-am calit intr-o tigaie, impreuna cu 2 graunti de usturoi, iar peste carne am prelins o lingura de chutney de mere.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]