Muschiulet de porc impanat si invelit in bacon

de adela1981 in Porc, 17 Iun 2012 | 5677 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr muschiulet de porc
  • 7-8 catei de usturoi
  • 1 morcov mic
  • sare, piper
  • 150 gr bacon
  • cimbru
  • 100 ml vin
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impanat si invelit in bacon:

Muschiuletul se curata , se spala si se sterge cu un servetel.  Usturoiul si morcovul se curata si se taie fasii mici. Se fac impunsaturi cu un cutit ascutit si se impaneaza cu usturoi si morcov, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se inveleste in bacon si se leaga cu ata de bucatarie. Deasupra se presara cimbru uscat/ proaspat. Intr-o tava se pune hartie de copt, se unge cu ulei de masline, asezam muschiuletul, apoi turnam vinul. Invelim cu grija in hartie, si introducem in cuptorul incalzit pentru 40min. Apoi descoperim de hartie si lasam sa se rumeneasca, stropim din cand in cand cu sosul. Dupa ce este gata , se scoate si se acopera cu un staniol, pana in momentul servirii. Serviti alaturi de garnitura dorita, noi am servit cu Risotto cu ceapa verde.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impanat si invelit in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc cu legume