Muschiulet de porc in crusta de piper

de Miha in Porc, 27 Dec 2009 | 7719 vizualizari

 

Muschiuletul de porc spalat si curatat de pielita se condimenteaza dupa gust, se pune intr-un vas si se acopera cu vin. Se acopera vasul si se da la frigider pentru cateva ore.

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 50 g piper mozaic
  • sare
  • boia de ardei
  • usturoi
  • cimbru
  • vin alb
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in crusta de piper:

Muschiuletul de porc spalat si curatat de pielita se condimenteaza dupa gust, se pune intr-un vas si se acopera cu vin. Se acopera vasul si se da la frigider pentru cateva ore.

Pe o folie de aluminiu se pune piperul in strat, apoi tavalim muschiuletul, acoperindu-l bine pe toate partile.

Se pune intr-o tava si se da la cuptor la foc mic, pana se rumeneste.

Se serveste cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in crusta de piper" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bucataras Dragos 1

29.12.2009, 22:21

Miha noi numa de muschiuletu tau nu vorbim gaby... gaby.... gaby... geniu ce sa mai...

Miha 1

29.12.2009, 22:39

Da' chiar asa...ia va rog fromos sa comentati regulamentar la subiect... Si nu care cumva sa miscati in front.

Bucataras Dragos 1

29.12.2009, 22:42

bine ca de data asta nu ne pune la colt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu ceapa caramelizata