Muschiulet de porc la cuptor, cu legume si mirodenii

de Oana in Porc, 1 Apr 2009 | 58540 vizualizari

 

O cina rapida si foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • un muschiulet de porc, cam 500 g
  • 2 cartofi mari
  • un amestec de legume congelate
  • mirodenii
  • o lingura cu usturoi maruntit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc la cuptor, cu legume si mirodenii:

Muschiuletul de porc l-am curatat bine si apoi l-am taiat feliute, dar nu de tot si l-am asezat intr-un vas de iena. Alaturi am pus doi cartofi mari, spalati si curatati, taiati pe lung si apoi felii groase.

Apoi am scos cutiuta cu mirodenii si am presarat sare, piper, cimbru, busuioc, ceapa verde uscata, salvie, iar pe cartofi niste rozmarin.

Pe langa cartofiori am pus si un amestec congelat de broccoli, morcovi, ardei gras si porumb pitic. Am acoperit tava cu folie si am lasat-o la cuptor, la foc mic. Spre final am adaugat o lingura mare cu usturoi maruntit. A iesit o bunatate si am mancat cu smantana deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc la cuptor, cu legume si mirodenii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Oana 1

25.11.2009, 20:45

Bravo, Aura! ma bucur ca iti place!

babi5 1

14.12.2014, 15:21

trifadalia 1

09.03.2018, 15:42

cum ies de la birou direct la macelarie sa imi iau muschiulet de porc ( sper sa si gasesc) asa pofta mi-ai facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu ciuperci si rosii in sos de vin