Muschiulet impletit (cu pesto si rosii uscate)

de amalia01 in , 19 Sep 2018 | 3336 vizualizari

 

Toamnă- toamnă, dar pe lângă zacuscă, bulion, dulceață, mai gatim și alte bunatati.

 

INGREDIENTE

  • 3 buc muschiulet de porc, lung
  • 3 lgte pesto
  • piper
  • rosii deshidratate ( uscate)
  • bacon
  • usturoi
  • ulei
  • 200 ml apa
  • Ierburi italienesti Delik'At
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet impletit (cu pesto si rosii uscate):

Muschiuletul il speli si il tai pe lungime in 3, astfel incat sa ramana prins la un capat.

Rosiile le hidratezi putin in ulei de masline.

Cureti usturoiul si il tai in bucati.

Pe fiecare felie de carne presari putin piper, impanezi cu usturoi, intinzi pesto,  presari ierburile, asezi feliile de rosii si cele de bacon.

Impletesti cu grija si fixezi cu o scobitoare.

Asezi muschiuletii intr-o tava unsa cu ulei, adaugi apa, acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptor pentru 1 ora.

Indepartezi hartia, ridici tava mai sus, stropesti carnea cu sosul din tava si mai lasi inca 45 de minute la foc mic. Daca este nevoie, pe parcurs mai adaugi apa.

Servesti imediat ( dar merge si rece) cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet impletit (cu pesto si rosii uscate)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]