Nasturei cu ciocolata

de Julie in Prajituri, 25 Oct 2011 | 15895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt,
  • 100 g zahar pudra,
  • 2 galbenusuri,
  • 250 g faina,
  • un praf de sare,
  • 2 linguri apa,
  • ciocolata- pentru umplut.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nasturei cu ciocolata:

Se mixeaza untul cu zaharul si galbenusurile, pana se obtine o crema omogena. Se adauga faina, sarea, apa si se framanta. Aluatul obtinut se pune in folie alimentara si se lasa la frigider 30 minute. Se formeaza apoi, mici bile de aluat, care se pun in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se apasa cu degetul in mijlocul fiecarei bile, pentru a face loc umpluturii. Se coc timp de 20-25 minute in cuptorul incalzit inainte. Se lasa sa se raceasca si se umplu cu ciocolata topita.

Se pot umple si cu gem, dulceata sau diverse creme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nasturei cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Noire