Negresa

de izulika in Prajituri, 15 Ian 2011 | 17107 vizualizari

 

Toate laudele mamei mele, care m-a invatat sa fac aceasta prajitura :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana si 1/2 lapte
  • 1 cana si 1/2 zahar
  • 1 cana si 1/2 faina
  • 1/2 pachet margarina
  • 1 plic bicarbonat de sodiu
  • esenta de rom
  • 3 linguri cacao
  • 1 plic glazura de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

O cana si jumatate de zahar, se amesteca cu 3 linguri de cacao apoi se adauga o cana si jumatate lapte se amesteca bine si se da la foc incet

Cand a inceput sa se incalzeasca se adauga un plic de bicarbonat 15g, si 1/2 pachet margarina

Se amesteca pana cand margarina se topeste

Albusul se separa de galbenus

Albusul se bate spuma, iar galbenusul se amesteca cu 2 linguri de ulei

Cand compozitia este calduta se adauga galbenusul,apoi faina, si esenta de rom se amesteca bine apoi se adauga si albusul

Se unge si se tapeteaza o tava ,se adauga compozitia

Se da la cuptorul preincalzit, timp de 30-40 de minute

Dupa ce se scoate din cuptor se lasa putin la racit, se topeste ciocolata dupa instructiunile de pe plic si se intinde peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]