Negresa

de Dya Daniela Andrei in Prajituri, 28 Mar 2011 | 21095 vizualizari

 

Reteta preferata pentru Negresa

 

INGREDIENTE

  • 25 g margarina,
  • 200 g zahar,
  • 5 linguri cacao,
  • 200 ml lapte,
  • 4 oua,
  • 200 g faina,
  • 1 plic praf de copt
  • crema de ciocolata (glazura)

Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se pune la fiert margarina impreuna cu zaharul, laptele si cacaoa. Dupa ce da in clocot de cateva ori, se pune compozitia la racit. Se adauga apoi, pe rand, faina, praful de copt, galbenusurile si, la sfarsit,  albusurile batute spuma. Omogenizam aluatul dupa care il punem la copt, intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina,  pentru 40-50 de minute. Dupa ce se raceste prajiturica putem pune crema de ciocolata sau frisca.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si scortisoara