Negresa

de adry88 in Prajituri, 14 Iul 2011 | 5189 vizualizari

 

by julie cu mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 3 linguri lapte
  • 3 linguri cacao
  • 3 linguri cafea macinata
  • 6 linguri faina
  • GLAZURA
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • DECOR
  • nuca de cocos
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se pun la fiert intr-un vas untul, cacaoa, laptele, zaharul,cafeaua si se lasa sa fiarba 2-3 clocote. Se lasa sa se raceasca bine, se adauga galbenusurile, albusurile batute spuma si faina. Se amesteca usor de jos in sus

Se coace in cuptorul incalzit, 25 minute in tava unsa si tapetata cu faina

GLAZURA-se pun toate ingredientele la foc mic si se lasa sa fiarba 2-3 clocote, dupa care se toarna peste prajitura si se lasa sa se raceasca in tava

Se decoreaza cu nuca de cocos si ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

adry88 1

14.07.2011, 18:14

ms tuturor

horia 1

26.07.2011, 22:48

foarte bine arata...m-ar incanta s-o probez.

gaby_gabytza 1

01.08.2011, 20:11

vreau si eu o prajitura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]