Negresa

de gaby_gabytza in Prajituri, 10 Apr 2013 | 8773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 si 1/2 cana faina
  • 1 cana zahar pudra
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita sare
  • esenta de vanilie
  • 1 lingura otet
  • 3 linguri cacao
  • 1/3 ceasca ulei
  • 1 cana apa rece
  • visine din compot
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Amestecam ingredientele uscate, dupa care le cernem intr-un bol. In alt bol amestecam lichidele si turnam treptat peste cele uscate si amestecam usor. La final adaugam visine scurse de zeama daca dorim si amestecam usor.

Tapetam o tava cu unt si faina si turnam compozitia. Dam la cuptorul incalzit cca 30 min (sa treaca testul cu scobitoarea).

Lasam sa se raceasca putin in tava dupa care o scoatem pe un gratar si o lasam sa se raceasca complet.

O putem servi cu zahar pudra sau cu o glazura de ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brownie cu ciocolata