Negresa

de ryta in Prajituri, 27 Apr 2014 | 9728 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri ulei
  • 10 linguri cacao
  • 2 linguri gem de prune
  • putina sare
  • 20 linguri lapte sau apa calduta
  • 20 linguri faina
  • o lingurita rasa de bicarbonat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se bate oul cu zaharul pana se face spuma, dupa care se adauga uleiul si se freaca pana devine ca o maioneza. Se adauga cacao si se bate bine, se adauga gemul si sarea, laptele si se bat in continuare. Se adauga faina amestecata cu bicarbonatul si se amesteca pana se incorporeaza. Se toarna in tava mica de la aragaz . Se da la cuptor cca 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa