Negresa

de Ubulika in Prajituri, 16 Mai 2010 | 4959 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana si jumatate de lapte
  •  1 cana si jumatate de zahar
  •  1 pachet de margarina
  •  2 pahare de faina
  •  3 linguri cacao
  •  1 praf de copt
  •  3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se pune pe foc laptele + zahar + cacao. Apoi se adauga margarina, lasandu-se pe foc pana se topeste . Compozitia se da un pic la rece dupa care se adauga galbenusurile frecate . Peste compozitie se adauga 2 pahare de faina si cele 3 albusuri batute spuma + praful de copt.
  Se pune în tava unsă cu margarină şi tapetată cu hârtie de copt şi se dă în cuptorul preincălzit, la foc redus, pentru circa 45 minute. Se testează cu o scobitoare dacă este gata.Se decoreaza cu glazura.

Dupa preferinta : înainte de a pune glazura o puteţi însiropa cu un sirop din: 7 linguri zahăr caramelizat, 1 fiolă esenţă rom şi 200 ml apă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuburi cu nuca de cocos