Negresa cu branza dulce de vaci

de cristina1985 in Prajituri, 14 Ian 2017 | 6282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua (daca sunt mai mici, puneti 5)
  • 100 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 150 g unt
  • 300 g faina
  • 50 g cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lg nes sau Inka
  • Umplutura:
  • 300 g branza de vaci dulce
  • 150 g zahar
  • 1 lg gris
  • 2 oua
  • 1 fiola esenta vanilie
  • coaja de la 2 lamai
Portii: 30
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu branza dulce de vaci:

Blat: Se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi adaugi untul moale si cacaua. Dizolvi nesul in lapte si adaugi faina, amestecata cu praful de copt. Albusurile se bat spuma si le incorporezi in compozitie.

Umplutura: Branza se amesteca cu zaharul, esenta de vanilie, grisul, ouale si coaja de lamaie.

Se foloseste o tava de 25/30, unsa si tapetata cu faina. Se pune jumatate de aluat in tava, se asaza compozitia de branza cu lingura, intinzand usor, apoi se toarna restul de aluat. Se coace 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza dulce de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu branza si cirese