Negresa de post

de Lau in Prajituri, 24 Feb 2012 | 13831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,1/2 cana de zahar
  • 2 cani de apa
  • coaja portocala
  • 100 g nuca macinata
  • 4 linguri margarina cu varf
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • faina
  • GLAZURA
  • 3 linguri de zahar
  • 7 linguri apa
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Zaharul se topeste,se adauga 1 cana de apa si se pune din nou pe foc pana se dizolva complet.

Margarina se topeste intr-un ibric si se lasa la racit.

Se amesteca cacao,praful de copt,coaja de portocala,nuca,se adauga margarina,siropul de zahar caldut si restul de apa,se amesteca si se adauga faina cat sa iasa un aluat ca la chec.

Se da la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Glazura-se amesteca toate ingredientele si se pun pe foc pana se topeste margarina.

Cand s-a racit prajitura se adauga glazura si se mai lasa cca 30 min dupa care se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]