Noodles cu legume reteta asiatica simpla si rapida
Noodles cu legume reprezinta un fel de mancare popular in multe culturi asiatice, fiind apreciat pentru simplitatea si versatilitatea sa. Acest preparat este o alegere excelenta pentru cei care doresc o masa rapida, sanatoasa si plina de arome. In general, noodles cu legume se prepara prin sotarea unor legume proaspete si a taiteilor (noodles), de obicei insotite de sosuri si condimente specifice bucatariei asiatice, cum ar fi sosul de soia, sosul de stridii, ghimbirul si usturoiul.
Folosirea legumelor variate nu doar ca adauga culoare si textura farfuriei, dar si un aport nutritiv considerabil, transformand acest preparat intr-o optiune echilibrata pentru pranz sau cina. Versatilitatea felului de mancare permite ajustarea ingredientelor in functie de preferintele individuale sau de ce aveti la indemana in frigider.
Cum se prepara Noodles cu legume reteta asiatica simpla si rapida
Se fierb pastele si se clatesc cu apa rece.
Legumele se taie in bucati mai mari.
Se caleste ceapa, apoi morcovul, ardeiul gras si ciupercile.
Se adauga sosul de soia, usturoiul pudra si 5 arome chinezesti.
Se adauga pastele si se amesteca.
Noodles cu legume se servesc calzi, presarati cu ceapa verde tocata si seminte de susan, daca doriti.
De asemenea, se pot servi alaturi de mandu si turte chinezesti cu ceapa verde. Recomandam si noodles cu pui