O altfel de tocana

de ralu_river in Mancaruri de post, 31 Oct 2012 | 6252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon
  • bureti de fag
  • 2 cartofi curatati si taiati cuburi
  • o vanata mica cuburi
  • un dovlecel mic cuburi
  • o lg pasta de tomate
  • 400 ml lapte de cocos
  • 400 ml apa
  • sare
  • Mirodenia
  • curry
  • Garam Masala
  • o ceapa verde tocata
  • o lg ulei de masline
  • patrunjel tocat
  • putin suc de lamaie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA O altfel de tocana:

Ceapa se caleste putin in ulei, dupa care se adauga cartofii, apa, laptele de cocos si condimentele si se lasa la foc potrivit 10 minute, amestecand des. Se adauga apoi ciupercile taiate, vanata si dovlecelul, pasta de tomate si apa, daca mai este nevoie, si se lasa 25-30 de minute la foc potrivit, pana scade sosul. Se amesteca des, sa nu se prinda de oala. La sfarsit se stropeste cu suc de lamaie si se adauga patrunjel tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "O altfel de tocana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu conopida