Omleta cu cartofi

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2011 | 3954 vizualizari

 

pentru mic dejun

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa verde
  • 1 ardei rosu kapia
  • frunze de patrunjel si marar(optional)
  • sare,piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi:

Se curata ceapa,ardeiul si cartofii.Cartofii se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.In tigaie se incinge uleiul se pune ceapa tocata marunt,ardeiul taiat cubulete si se lasa sa se caleasca ,apoi se adauga cartofii razaliti si se amesteca calindu se in continuare.Se presara sare si piper.Cand cartofii sunt facuti,se bat ouale cu sare si piper dupa gust si se adauga frunzele de patrunjel si marar tocate marunt,si se toarna peste cartofi.Se amesteca pana sunt facute si ouale.Se serveste calda cu o salata de rosii si castraveti.eu am pus langa si niste telemea si o felie de paine de casa.

Pofta buna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi pane