Omleta cu cartofi

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2015 | 4328 vizualizari

 

Pentru Saptamana barbatilor care gatesc!

 

INGREDIENTE

Ne sunt necesare:

  • 4 ouă mari
  • ardei capia roşu
  • 2 cartofi potriviţi
  • 200 gr caşcaval Delaco
  • 200 gr ciolan afumat de porc
  • Câteva frunze de busuioc verde
  • Sare şi piper după gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi:

Tăiem cartofii în cuburi şi îi aşezăm într-o tigaie cu ulei.

Îi rumenim uşor şi adăugăm ardeiul capia şi ciolanul afumat, tăiate în fâşii subţiri. Acoperim tigaia cu un capac şi lăsăm la foc potrivit pentru 10 minute, amestecând ocazional.

Presărăm busuiocul tocat, adăugăm ouăle batute spumă împreună cu sarea şi piperul şi la final, caşcavalul tăiat în cuburi mici.

Lăsăm omleta pe foc până se coace uniform.

Se serveştre caldă. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv a la Motan