Omleta cu cartofi

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2015 | 4072 vizualizari

 

Pentru Saptamana barbatilor care gatesc!

 

INGREDIENTE

Ne sunt necesare:

  • 4 ouă mari
  • ardei capia roşu
  • 2 cartofi potriviţi
  • 200 gr caşcaval Delaco
  • 200 gr ciolan afumat de porc
  • Câteva frunze de busuioc verde
  • Sare şi piper după gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi:

Tăiem cartofii în cuburi şi îi aşezăm într-o tigaie cu ulei.

Îi rumenim uşor şi adăugăm ardeiul capia şi ciolanul afumat, tăiate în fâşii subţiri. Acoperim tigaia cu un capac şi lăsăm la foc potrivit pentru 10 minute, amestecând ocazional.

Presărăm busuiocul tocat, adăugăm ouăle batute spumă împreună cu sarea şi piperul şi la final, caşcavalul tăiat în cuburi mici.

Lăsăm omleta pe foc până se coace uniform.

Se serveştre caldă. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosti