Omleta cu ceapa rosie si cascaval

de asubana in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2011 | 5880 vizualizari

 

Foarte simpla si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 4oua
  • 1 ceapa mijlocie rosie
  • 100g.cascaval ras
  • 50g. ulei
  • sare, piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ceapa rosie si cascaval:

Se incinge uleiul. Intre timp se bat ouale bine, se taie ceapa rondele si se freaca cu putina sare ca sa se moaie sa nu mai fie nevoie sa unditi ceapa inainte in asa fel sa raman gustul de ou.

Se adauga ceapa cu oul batut, se amesteca si puneti compozitia in tigaie fara a lasa nici un spatiu gol.

Dupa ce se rumeneste pe talpa intoarceti omleta pe un capac sau o farfurie fara a o rupe.

Acum ca s-au rumenit ambele parti adaugati o mana de cascaval ras si rulati.

Asezati pe farfurie si gata.Puneti restul de cascaval deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ceapa rosie si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]