Omletă cu ciuperci

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2012 | 4803 vizualizari

 

Pentru că am voie să mănânc un ou pe zi, trebuie să găsesc diverse variante sub care îl pot pregăti. Exclus prajit!Azi am încercat o omletă cu ciuperci.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 ciupercă champignon
  • mărar
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă cu ciuperci:

Se pune o tigaie de teflon la foc mic fara strop de ulei în ea.

Oul se bate bine cu sare şi piper, se adaugă ciupercuţa curăţată şi tocată mărunt şi mărarul tocat. Se amestecă totul bine şi se toarnă în tigaia încinsă. Se lasă să rumenească pe o parte, apoi se întoarce şi se rumeneşte şi pe cealaltă parte.

Se serveşte cu o salată la alegere asezonată cu 2 linguriţe de ulei , mărar şi un pic de sare.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

iry-gabriela 1

29.04.2012, 12:56

la cum arara sigur ramaii cu farfuria goala

Lau 1

29.04.2012, 18:44

faina prezenatarea

mena29 1

30.04.2012, 19:43

Place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]