Omletă cu de toate

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2012 | 8303 vizualizari

 

INGREDIENTE

   

  • 3 oua
  • 100 gr sunca
  • Ardei kapia rosu
  • Rosii cherry
  • 3 felii branza topita
  • Marar
  • Sare,piper
  • Ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă cu de toate:

Sunca,ardeii si rosiile se taie felii.

Batem bine cele 3 oua,punem sare,piper si mararul tocat marunt.

Intr-o tigaie incingem putin ulei.Punem ouale,lasam focul mic si acoperim tigaia cu un capac.Cand omleta este facuta de jumatate,adaugam o parte din sunca taiata.Cand este aproape gata,punem feliile de branza,ardeii restul de sunca si rosiile cherry pe jumatate din omleta.

Impaturim omleta,acoperind cu jumatatea goala si mai lasam putin in tigaie pana cand se topeste branza.

Se serveste calda cu salata verde sau muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

diaconta 1

13.03.2012, 09:55

Mena,cui sa nu-i placa asa bunaciune

cosmin_1988 1

16.03.2012, 18:33

smecherrrrrrr

diaconta 1

16.03.2012, 21:38

de ce Cosmin ,e "smecherrrrrrrrrrrr"?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]